Over ons...

Beste bezoeker,

Hartelijk welkom bij Freesjes.nl - Een webshop boordevol met frezen en spangereedschap.

We hebben een zeer uitgebreid assortiment en kunnen u direct uit voorraad leveren. U kunt ons altijd benaderen met uw specifieke vraag voor advies en informatie. Stuurt u ons daarvoor een bericht op onderstaand e-mail adres.

Wij bieden een ruim assortiment aan. Voldoende te kiezen voor de hobbyist, maar ook voor de professional. We zijn dan ook erg blij met een grote klantenkring met veel en vaak terugkerende klanten. Vooral dat laatste is voor ons ook een bevestiging dat we kwaliteitsproducten aanbieden.

Wanneer u een artikel mist, wilt u het dan laten weten? In de meeste gevallen kunnen wij ook die artikelen leveren die niet standaard in de webshop staan.

Afrekenen kan met behulp van iDeal, Bancontact en PayPal. Ook bestaat er de mogelijkheid om de betaling handmatig uit te voeren in uw eigen bankomgeving. Wilt u op rekening bestellen, neem dan eerst even contact met ons op.

Na ontvangst van uw betaling zullen wij uw bestelling verzamelen en het pakket voor u verzenden. Wij streven ernaar om iedere werkdag de geplaatste bestellingen van de dag ervoor te verwerken en te verzenden.

Hebt u met spoed artikelen nodig, dan horen we dit graag. We proberen dan een goede oplossing te zoeken. Eventueel kunt u in overleg zelfs de artikelen ophalen in Enschede zodat u snel verder kunt met uw project.

Zodra uw pakket wordt aangeboden aan onze vervoerder (GLS) ontvangt u een e-mail bericht met de verzend informatie. Hierin is ook een Track & Trace link opgenomen zodat u uw pakket kunt volgen.

Succes met al uw freesprojecten en wij wensen u veel winkelplezier bij Freesjes.nl

Met vriendelijke groet,

Jasper & Celia Horst